Annons
Annons60’s makeupIdag har vi haft 60-talstema och vår lärare Olle Johansson sminkade mig. Han har själv varit i branschen sedan 60-talet och är verkligen helt fantastisk, looken ovan gjorde han på ungefär 10 minuter. Sminkningen jag gjorde kommer upp här i bloggen senare, så håll utkik!

English:
Today we’ve done 60’s makeup at IMC! Our teacher Olle Johansson did my makeup. He became a makeup artist in the 60’s and he is so amazing. It took him 10 minutes to create this look!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nars-orgasm-blush/