Annons
Annons60’sIdag har jag inspirerats av skönheten Sophia Loren. Det här är nog den svåraste sminkningen rent tekniskt som jag någonsin gjort, jag använde typ tre olika eyelinerpenslar. Det här är en bra look om du vill finputsa dina eyeliner-skills!

English:
Sophia Loren is my inspiration today. This may be the most difficult makeup look I’ve ever done. I think I used about three eyeliner brushes to achieve this. This is a great makeup look if you want to improve your eyeliner skills!

Used Products:
Face
Wet n Wild cover all concealer palette
Make Up Store Aqua Cooling Powder
MAC Blush ”Legendary”
Eyebrows
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ”Brunette”
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ”Medium Ash”
IsaDora Eyebrow Lifter
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft Ochre”
MAC eyeshadow ”Brains & Brawn” (Strength collection)
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
IsaDora Inliner Kajal ”Satin White”
Oriflame Volume Build mascara
Ardell #116 false eyelashes
Lips
Make Up Store lip pencil ”Fairytale dream”

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/satsuma/