Annons
Annons90’s inspired makeup


grunge 1eyesgrunge22
Blev inspirerad av denna makeup som Ida gjorde nyligen. Jag bär väldigt sällan dessa färger på det här sättet men måste medge att jag verkligen gillar det! Här kan du för övrigt se hur Anastasias Contour Kit ser ut runt ögonen! Jag har använt den på ögonlocken och suddat in lite av ögonskuggan Uninterrupted från MAC för att värma upp lite.

Annons

English:
Here´s today’s makeup look! I usually wear other colours but I must admit that brown is fun to wear on both eyes and lips.

Products:
Face
NYX Fullest Coverage Foundation
Rimmel Stay Matte Powder
Anastasia Contour Kit
NYX Blush ”Peach”
Eyebrows
Anastasia Dipbrow Pomade ”Medium Brown”
Eyes
NYX HD eyeshadow base
Anastasia Contour Kit
MAC Pro longwear eyeshadow ”Uninterrupted”
MAC eyeshadow ”Sketch”
Lancome Grandoise Mascara
Lips
MAC Lip Pencil ”Stone”
MAC Lipstick ”Pure Decoration”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/depend-presenterar-ny-formula-for-nagellack/