Annons
Annons



A fall inspired makeup look in pink


face stockholm ansikte2face stockholm ansikteface stockholm närbildpinkIdag fick det bli en höstig look i rosa toner. FACE Stockholm är ett märke jag haft väldigt dålig koll på, men de gör riktigt trevliga grejer. Här har jag använt tre ögonskuggor och ett rouge till ögonmakeupen och samma rouge på kinderna.

Annons

Jag fick grejerna i ett pressutskick och namnen på skuggorna står ej med, men om du är nyfiken kan jag försöka luska fram namnen!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://frida.chic.se/urban-decay-sheer-revolution-lipstick/