Annons
AnnonsAnastasia Beverly Hills eyebrow stencilsAnastasias brynstenciler är bra att använda om man har glesa och tunna bryn och tycker det är svårt att måla dem från grunden. Jag tror även att de kan vara bra om man sminkar drag/show girl och täcker över de ursprungliga brynen för att måla dit nya. Du köper dem i ett kit där det ingår fem olika brynstenciler, allt från tunna till breda.

Du använder dem genom att hålla en stencil mot brynet för att sedan fylla i med antingen en puderskugga eller en ögonbrynspenna. När du ska fylla i det andra brynet gör du rent stencilen, vänder på den och gör om proceduren igen. De går att återanvända om och om igen och kostar 189 kronor hos Kicks.

English:
Anastasia‘s eyebrow stencils are a good thing to use if you’ve got sparse eyebrows and finds it difficult to fill them in from scratch. I think that they are very nice if you are doing drag makeup as well. They are very easy to use: Hold a stencil against your brow and use an eyeshadow or a pencil to fill them in. Clean the stencil, flip it around and do the same thing on the other brow.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-dirty-springwash-shower-gel/