Annons
AnnonsAnastasia Contour Cream Kit


creamcrDu som följer utländska bloggare vet förmodligen redan om att Anastasia har tagit fram en ny palett, ett Contour Kit i krämform! Det verkar som vi enbart har färgen Medium i Sverige, i all fall på Kicks hemsida. Om du föredrar att skulptera ansiktet med krämproduktet kan det här vara en fin grej att ha i sminkväskan, eller om du är makeupartist och sminkar mycket i jobbet. Eller om du är en sminknörd, förstås. Kostar 695 kronor.

Annons

refill…Och en sak till! Du vet väl att du kan köpa refiller till ditt Contour Kit i puderform? Köper du en palett får du troligtvis en eller flera favoriter och använder inte de andra nyanserna lika mycket, och att köpa en helt ny palett varje gång kanske inte är så jätteroligt. Refillerna kostar 189 kronor styck och jag tycker de funkar precis lika bra som ögonskuggor.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/yankee-candle-pink-grapefruit/