Annons
AnnonsAnastasia Contour Kit


contour kit
En av er frågade vad jag använde för contour-skugga till min halloweenmakeup i år, och när jag svarade att det var Contour Kit från Anastasia insåg jag att jag inte bloggat om den än! Så tokigt det kan bli.

Annons

Contour Kit är precis som namnet antyder en palett med skulpteringsskuggor i sex nyanser. Den är väldigt populär och jag gissar att det här inte är första gången du läser om den. Paletten är väldigt liten och nätt och känns inte alls så där otymplig som rougepaletter kan göra och färgerna är klockrena, den hade däremot varit ännu bättre om det fanns en mellannyans då de ljusa är väldigt ljusa och de mörka väldigt mörka. Om du gillar att skulptera ansiktet med olika skuggor är det här en toppenpalett, och visst kan du använda den till ögonen om du vill det också! Prislappen ligger på 595 kronor.

contour kit names
Namnen på de olika nyanserna

contour kit0maleficent contour
Slänger in en bild på min hallowenmakeup. Här har jag använt nyansen i mitten från nedre raden i paletten för att skulptera kindbenen som Maleficent.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/min-sminkvaska-nar-jag-reser/