Annons
AnnonsAnatomicals Your nose smells rose body cleanserEn av produkterna i månadens Glossybox var en dushgel från Anatomicals vid namn Your nose Smells Rose. Som namnet antyder doftar den blommigt av rosor, och det ganska rejält. Gillar du rosor tror jag du kommer älska denna men om du som jag inte är lika förtjust i doften vill du nog hoppa över den. Produkten är fri från sulfater och parabener och kommer i en söt tub i rosa och gult. Som sagt, diggar du rosor borde du ta dig en närmare titt. 300 ml kostar 79 kronor!

English:
One of the products in the last Glossybox is the Your nose smells rose body cleanser by Anatomicals. It has a very strong scent of roses, so if you like rose I think you will like it. If you are like me and don’t like the scent of roses – forget it. The product i free from parebens and comes in a very cute tube in pink and yellow.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-green-eyes/