Annons
AnnonsApoliva Hud & Nagelolja


apoliva
Nu i vinter har jag använt Apolivas nya Hud & Nagelolja flitigt. Det är en olja som är berikad med vitamin E och myrra som verkar stärkande och återfuktande. Den kommer i en flaska med pipett som gör att du enkelt kan välja hur mycket eller lite produkt du behöver, andra oljor jag har kommer med en vanlig nagellackspensel och det funkar ju det med, men pipett är ju bra mycket smidigare ändå.

Annons

Doften är ganska ”örtig” eller hur jag nu ska beskriva den. Påminner mig om spa! Jag applicerar några droppar vid nagelbanden ett par gånger om dagen och på kort sikt håller sig mina nagelband snygga men på lång sikt blir även naglarna finare och starkare. Hittar inget att klaga på här, till och med priset är bra. Det enda kanske skulle kunna vara doften som är ganska stark, det kan vara bra att veta för dig som är lite känslig. Kostar 79 kronor hos Apoteket!

Lipgloss Bitch är en annan skönhetsbloggare som gillar denna olja. Läs hennes recension här om du är nyfiken!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kontrol/