Annons
AnnonsApolosophyTidigare i veckan bjöd Apoteket Hjärtat in till en pressfrukost men eftersom jag går i skolan hade jag ingen möjlighet att komma. Där presenterade de sitt nya märke Apolosophy, och trots att jag inte var där har jag faktiskt några produkter från märket att visa dig.

Priserna på sminkprodukterna ligger mellan 79-139 kronor (prisinfo hämtat från Beleza). Deras foundations görs i ganska ljusa nyanser vilket jag tycker är toppen för oss bleknosar! Jag tycker det är jätteroligt när nya märken dyker upp på marknaden, visst blir man nyfiken på att se mer från Apolosophy?

English:
Earlier this week Apoteket Hjärtat invited me to a press event to present their new makeup brand Apolosophy! I couldn’t be there though but I have a few products here to show you. I think it’s so exciting to see new makeup brands here in Sweden and I can’t wait to see more products from Apolosophy.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-top-15-mac-eyeshadows-neutrals/