Annons
AnnonsArdell #105


greentwin packJag måste bara få skriva några rader om mina favoritfransar, iallafall mina favoriter för tillfället. Nummer 105 från Ardell är en väldigt tät ögonfrans som också är riktigt lång, men utan att bli så där onaturligt lång.

Annons

Jag har tidigare använt Wispies (också från ardell) men föredrar de andra då de är lite flörtigare och mer full on. Köpte på mig alldeles för många par när jag var i USA så dessa frallor kommer du få se i ungefär varje makeup framöver.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-holiday-nails/