Annons
AnnonsBadrumsförvaring


helmer
Idag tänkte jag visa hur jag förvarar skönhetsprylarna i badrummet. Min sambo gav mig fria händer här så jag ställde in lådhurtsen Helmer från IKEA. Den har sex lådor och slukar väldigt mycket prylar, jag har en till i sovrummet där jag förvarar alla nagellack. Här har jag mina hudvårdsfavoriter från MD Formulations, olika duschtvålar från Rituals, Lush och Kicks samt hårprodukter från Redken och Syoss.

English:
Today I want to show you my bathroom storage! It’s nothing fancy but very effective. I bought a Helmer from IKEA with six drawers, I have second one in the bedroom for my nail polishes. Here I store some skincare, shower gels and hair products.

badrum
Badrumsskåpet är än så länge ganska tomt men makeupremovers, peeling, serum och en fuktkräm har fått flytta in. Nu ska jag fortsätta packa upp och sortera! Jag har gjort en ny privat Instagram där jag lägger upp mer bilder av lyan,  så sök på Pygmeisk om du vill se mer av vad jag pysslar med här hemma.

The bathroom shelf is quite empty at the moment but I do have some makeup removers, peeling, serums and moisturizers in there.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-new-makeup-area/