Annons
AnnonsbareMinerals Lasting Line


bareminerals0
Lasting Line från bareMinerals är en nyhet som har funnits ute i butikerna sedan mars i år. En kajalpenna med lång hållbarhet som ska sitta på plats tills du väljer att tvätta av den. Pennan har en skruvfunktion och i andra änden sitter det en inbyggd vässliknande manick som ska spetsa till toppen av pennan när den förlorat formen. Lasting Line finns i åtta nyanser och jag har tre att visa dig idag. Scrolla!

Annons

English:
Lasting Line by bareMinerals is a new long lasting eye pencil. It’s available in eight shades and I have three of these to show you today.

nonstop navy
Nonstop Navy

lasting brown
Lasting Brown

absolute black
Absolute Black

bareminerals
Swatches

Det finns en sak att tänka på när det kommer till produkter med lång hållbarhet som dessa. En ”vanlig” kajalpenna torkar aldrig utan håller sig mjuk och krämig hela dagen, men den här typen av formula torkar när den kommer i kontakt med luft. Här gäller det alltså att jobba snabbt medan den fortfarande är krämig, för när den väl låser fast sig sitter den där tills du tvättar bort den. Det här är förstås jättebra för oss som avskyr när kajalpennan försvinner från vattenlinjen typ direkt, den här sitter nämligen stenhårt. Om du däremot gillar att ta god tid på dig och använda pennor som bas för sotningar och liknande kanske du vill kika på en annan variant som är enklare att jobba med.

Prislappen för en Lasting Line ligger på 275 kronor och du hittar den hos till exempel Kicks, Åhlens och NK.

English:
There is one important thing to mention about these long lasting formulas. They are great for us who hates when the pencil wears off in the inner corners of the eye, but if you like to use a pencil as a base for a smokey eye you may want to use something else. Why? Because ”regular” eye pencils are creamy the entire time but a long lasting pencil sets when it come in contact with air. You need to work with it very fast before it sets. Sorry for my terrible english translation but I hope that you get my point.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-a-touch-of-green/