Annons
AnnonsbareMinerals Ready SPF 20 Foundation


baremineralsbaremineralss
Jag har använt Ready SPF 20 Foundation från bareMinerals en hel del den senaste tiden, så jag tänkte att ett blogginlägg vore på sin plats. Det är en foundation i fast puderform som är kalasbra när jag har ont om tid och vill att sminket ska se snyggt ut snabbt. Den finns i hela 20 nyanser om jag minns rätt, jag har R110 som är lite mörk, men till sommaren borde den funka! Här kan du se den in action. Hos Kicks ligger prislappen på 395 kronor.

English:
I’ve been using the SPF 20 Foundation by bareMinerals a lot lately. It’s a compact powder foundation and it’s great when I need a fast makeup application. A true quick fix! It’s available in 20 shades, I have it in R110. Here’s a picture of me wearing it.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-smokey-3/