Annons
AnnonsBeauty shopping in ParisIgår kom jag hem efter en kort men väldigt trevlig vistelse i Paris! Jag ska berätta mer om varför jag var där lite längre fram, men nu tänkte jag visa mina shoppingfynd. Jag kom till hotellet ganska tidigt på dagen och hade några timmar ledigt så jag passade på att gå ut på shoppinggatorna en sväng. Jag vet sedan tidigare att Chanel har hela utbudet med skönhetsprodukter i deras huvudbutik i Paris, så jag gick raka vägen dit. Vad jag däremot inte visste var att även Dior har en helt egen butik som bara innehåller deras skönhetsgrejer, så det var en mycket trevlig upptäckt! Med andra ord – om du är skönhetsintresserad och är i Paris måste du verkligen besöka dessa butiker, HELA utbudet finns, även de exklusiva parfymerna som man inte hittar nästan någon annanstans.

Hos Chanel köpte jag ett läppstift ur sommarkollektionen, en krämskugga i pennform, en mascara (köpte en svart men ångrar att jag inte köpte den knallgula..) och en sminkborttagning. De var generösa och gav mig olika prover samt en jättefin neccessär. Jag är jättenöjd med mina köp, att jag kommer behöva leva på nudlar i typ en månad framöver är en annan historia.

Mina fynd från Dior får du se senare!

English:
Now i’m home from my quick trip to Paris! I’m going to tell you more about what I did there later, but here’s my beauty shopping! I came to the hotel very early so I had time for some shopping, yay! I went to Chanel‘s main store where they have the complete beauty range and I also went to Dior‘s beauty section. At Chanel I purchased a mascara, a lipstick from the summer collection, a cream eyeshadow and a makeup remover! They were very generous and gave me samples of their perfumes and also a makeup bag.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/paris/