Annons
AnnonsBeställning från MAC’s svenska webshop


mac
Förra året öppnade MAC sin svenska webshop, något jag och många andra blev väldigt glada över! Jag och ett gäng andra bloggande kollegor fick lägga en varsin beställning för att prova på webshopen som en nyårsgåva, och jag har inte beställt förrän nu. Jag har långa listor med grejer jag vill ha från MAC så det var svårt att välja. Det fick bli 10 refillskuggor och en Pro Longwear Lip Pencil. Vilka nyanser jag valde ska jag visa i helgen, för nu ska jag sortera i mina paletter! Fredagsmys på mitt vis. 🙂

Det var väldigt enkelt och roligt att beställa, sidan är lätt att orientera sig på. Enda nackdelen är att jag fick vänta på paketet i nio dagar (sju arbetsdagar) men det gjorde mig inte så mycket. Det kan däremot vara värt att tänka på för dig som beställer en present eller liknande, så se till att vara ute i god tid!

English:
I recently ordered a bunch of products from MAC’s swedish web shop! It’s quite new, it opened last year. I purchased ten eyeshadows and one Pro Longwear Lip Pencil, I’ll show you the colours tomorrow!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-natural-nails/