Annons
AnnonsBio Oil


bio oil
Bio Oil är en hudolja som är framtagen för att göra ärr och bristningar mindre framträdande, den ska också återfukta och jämna ut hudtonen. Jag har små men ganska fula ärr på vänsterarmen och båda händerna som är ungefär ett år gamla och jag har använt Bio Oil i hopp om att de ska blekna men ingenting har hänt ännu. Oljan känns å andra sidan väldigt härlig och trollar bort torra partier både på kroppen och i ansiktet. Inför den torra vintern är olja någonting som verkligen är bra att ha om din hy blir torr och fnasig, det här är en av många varianter som finns i butikerna. Bio Oil kostar runt hundralappen!

English:
Bio Oil is a product that helps with scarring, stretch marks, uneven skin tone and dehydrated skin. I have scars on my hands and have used this oil to see if it works, but I haven’t seen any improvement yet. It feels lovely on the skin though and makes it soft and moisturized. I use on my face and body every night before I go to sleep.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-ombre-lips/