Annons
AnnonsBirthday!


nox1nox00
Idag har jag firat min födelsedag! Idag är det nämligen hela 21 år sedan jag kom till världen. Min sambo gav mig en box med samtliga filmer om Harry Potter (älskar Harry Potter!) och jag ska nog se både en och två filmer innan jag går och lägger mig för natten. En vill ju njuta av födelsedagen så långt det går, så att säga. Bjussar på en ”gammal” makeup jag gjorde i vintras. Klicka här för produktlista.

Annons

English:
I’m turning 21 today! Hooray for me. Here’s an old makeup look I did a few months back. Click here for a full list och products.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/studio-sculpt-shade-and-line/