Annons
AnnonsBlindfolded makeup challenge med Ida


idaFör ett par veckor sedan bjöd jag hem Ida som skönhetsbloggar under namnet Spindelsven. Vi träffades på DB Expo första gången och eftersom båda bor i Örebro ville vi slå våra kloka huvuden ihop och filma!

Annons

Klicka på bilden ovan om du vill se när hon sminkar mig iförd ögonbindel, vi skrattade så vi nästan grät. Videon där jag sminkar henne dyker upp någon gång under morgondagen så prenumerera gärna på min kanal så missar du inget!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pink-lagoon/