Annons
AnnonsBlog Awards – jag är nominerad!


VR_BA background
Det här är ett blogginlägg jag aldrig trodde att jag skulle skriva då det verkligen känns overkligt. Jag och min blogg har blivit nominerad i Blog Awards! Det känns både roligt och helt galet att jag är i samma kategori som Helen Torsgården, Linda Hallberg och Helena Rönnblad. Klicka här om du vill rösta på någon av bloggarna inom de olika kategorierna!

Annons
TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-clouded-sky/