Annons
AnnonsBloggmingel med The Body ShopI tordags var jag och några andra skönhetsbloggare inbjudna till The Body Shops fina kontor i Stockholm. Där fick vi dricka bubbel, äta smarriga tilltugg och lyssna på information om de senaste nyheterna hos The Body Shop. Senare på kvällen begav vi oss till en restaurang där vi blev bjudna på trerätters. Det var så trevligt! Jag ska visa några av de nya produkterna framöver, det är mycket fina grejer! Tack snälla TBS och alla härliga bloggbrudar!

English:
Earlier this week The Body Shop invited some beauty bloggers to their head office. They showed us the new products and later we went to a restaurant and had such a nice time! Thank you The Body Shop!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/imc-80-tal/