Annons
AnnonsBloggvisning hos The Body Shop


tbs1
Igår bjöd The Body Shop in några av landets skönhetsbloggare till deras mysiga lilla butik på Götgatan i Stockholm för att visa oss höstens nyheter. Det bjöds på bubbel och snittar som vi glatt mumsade i oss under presentationen.

tbs2tbs3
Nu lanseras något många har längtat efter – nagellack! De är 24 till antalet och går i regnbågens alla färger. De har en cremefinish, inget skimmer eller glitter med andra ord. Lacken är fria från animaliska ingredienser, formaldehyd, formaldehydharts och kamfer. Prislappen ligger på 95 kronor per flaska och jag har fått fem av nyanserna att testa så håll utkik i bloggen framöver.

Tillsammans med nagellacken har The Body Shop även tagit fram bas-och topplack, en skonsam borttagning, en glasfil samt en nail art pen.

tbs4tbs7tbs5
En annan nyhet som oväntat blev min favorit är den nya doften Red Musk. The Body Shop kallar den ”en skandal på flaska” då den består av en djärv blandning av syntetisk mysk och kryddor. Peppar, kanel och tobak står i fokus och den är helt fri från blommor vilket gör den väldigt sensuell och varm. Red Musk landar i butik den 25/9 och kommer att säljas som Eau de Parfum (425kr/60 ml) och Perfume Oil (270 kr/30 ml).

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/maybelline-color-drama/