Annons
AnnonsBloggvisning hos The Body Shop


the body shop
Igår kväll anordnade The Body Shop en mysig visning för landets skönhetsbloggare där de presenterade sin nya serie Honeymania. Vi var i deras fina butik på Drottninggatan i Stockholm.

honeymania
Honeymania. Som namnet antyder innehåller samtliga produkter honung som är söt och naturligt fuktbevarande. Honungen är Community Fair Trade-producerad och kommer från Etiopiens regnskogar. Bina som producerar honungen är vilda och byter kupor som de själva vill, de hålls inte av biodlare. Heja!

Jag blev positivt överraskad när jag doftade på produkterna, jag hade väntat mig den där klassiska och söta honungsdoften men de har adderat blommor som gör den lite friskare. Om du känner till Moringa-serien från The Body Shop kan du tänka dig den mildare och ”mysigare” med inslag av honung. Så upplever jag doften! Serien släpps i butik nästa torsdag, den 26/9.

presentation
Helena Hansson och de andra medarbetarna på The Body Shop bar fina bikjolar kvällen till ära.

linda hallberg1
Vackra Linda var där! Makeupen hon bär la hon upp i sin blogg idag.

pink grapefruit
Jag fastnade vid min personliga favoritserie Pink Grapefruit. Kan inte få nog!

sanna
Bästa Sanna (Purity) var där med kameran i högsta hugg. Jag gissar att hon publicerar ett blogginlägg från kvällen inom kort också, missa inte!

thebodyshopthebodyshop2
En smygtitt på två av tre Radiance-produkter (och Lindas fina naglar) som landar i butik om ungefär en månad.

smoky rose
En annan höstnyhet är White Musk Smoky Rose, en sensuell och rökig kvällsdoft med noter av bergamott, tobak och rosor. Finns i butik 26/9.

Tack till The Body Shop och alla fina bloggvänner för en jättetrevlig kväll!

English:
Yesterday The Body Shop arranged a lovely press event for the beauty bloggers in Sweden. They introduced us to the Honeymania collection – a brand new line of products with a scent of honey and flowers that will be in stores next week. They also showed us the new fragrance White Mush Smokey Rose, an evening scent. This blog post is mainly about the pictures but I’m going to write more about the specific products later on. Stay tuned!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-fuchsia/