Annons
AnnonsBlowpro Faux Dry Shampoo


blowpro1Det här torrschampot har jag faktiskt skrivit om en gång tidigare, men det var ett par år sedan nu så en gång till skadar ju inte tänker jag. Faux Dry Shampoo från Blowdry har varit en trogen hårkompis till mig sedan 2012, det innehåller ett slags pulver och är fritt från drivgas och doft.

Jag vill ha torrschampon som fräschar upp håret och ger det den där rena känslan, inte varianterna som ger en massa stadga och volym. Jag gillar känslan av att inte ha några produkter i håret trots att jag har produkter i det. Låter det vettigt? Det här torrschampot gör just det och därför gillar jag det jättemycket. Det ska även tillföra volym men det märker jag inte av direkt, och pudret är vitt vilket gör att du får jobba in det i håret en del för att det inte ska synas. Kostar 125 kronor.blowproEn hårbild!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-wonder-pencil/