Annons
AnnonsBobbi Brown Creamy Matte Lip Color


bobbi brown0bobbi brown
Eftersom jag skrev om läppstift i förra inlägget tänkte jag fortsätta på samma spår. Lite läppstiftstema idag med andra ord!

Jo, jag var ju i Stockholm igår och passade på att gå in på Åhlens City och vidare till Bobbi Browns disk. Jag tog riktning mot läppstiften och plockade upp en jättefin plommonnyans i en matt formula och jag blev så pass förälskad att jag köpte det, så kan det gå ibland. Jag har inte provat deras läppstift tidigare så jag ser verkligen fram emot att bära det. Jag gissar att det blir av redan imorgon! Nyansen heter Crushed Plum och jag betalade 27o kronor.

English:
I took the train to Stockholm yesterday and while I was there I visited Bobbi Browns makeup counter. I’ve never tried their lipsticks so I bought one. A lovely plum in a matte formula. I’m going to try it on my lips tomorrow and my expectations are very high.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lappstiftstillverkning-hos-oriflame/