Annons
AnnonsBobbi Brown Long-Wear Gel EyelinerFörra året kom Bobbi Brown äntligen till Sverige och jag har provat deras populära Long-Wear Gel Eyeliner i nyansen Black inc. Produkten är vattenresistent och tack vare den mjuka formulan glider den på enkelt. För att nå full färgintensitet krävs det dock att jag lägger minst två lager, den blir alltså inte kolsvart vid första draget med penseln vilket jag tycker är lite synd. Vattenresistent är den absolut, jag bar den när det snöade ordentligt ute och jodå, den satt på plats! Penseln är i mitt tycke skitsmart då den har en bred och en smalare sida, två penslar i en med andra ord.

Jag ska göra en jämförelse av Long-Wear Gel Eyeliner från Bobbi Brown och Fluidline från MAC vid ett senare tillfälle. De har samma grundprincip men skiljer sig faktiskt en del från varandra, både vad gäller pris och funktion.

English:
I’ve tried the popular Long Wear Gel Eyeliner in ”Black inc” and the Ultra fine eyeliner brush By Bobbi Brown. The gel liner is water resistant and has a soft gel formula. I don’t think it’s super pigmented though. I need at least two layers to get the full color intensity. The brush has one wide and one fine side, which I think is very clever. Two brushes in one!

I’m going to write a comparison with the Long Wear Gel Eyeliner by Bobbi Brown and the Fluidline by MAC in a later occasion, the products are quite similar but I think that one of them works a bit better.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/md-formulations/