Annons
AnnonsBody lotions for summer


body lotions
Jag sitter här i värmen och svettas som en tok och tänkte dela med mig av bodylotions som passar bra nu på sommaren. Jag är en flitig användare av feta och rika krämer men nu känns det alldeles för klibbigt. Nu vill jag ha något lätt och svalkande men som ändå återfuktar ordentligt. Här är mina tre bästisar just nu!

Annons

English:
My top 3 body lotions for summer!

neyt
Neutrogena Norweigan Formula Intense Repair
En kladdfri formula som är väldigt lätt och behaglig, min sambo gillar den här då den har en väldigt svag doft. För min egen del hade den däremot gärna fått dofta mer. Bra för dig som inte gillar när det doftar för mycket!

sprnet
The Body Shop Body Sorbet
Av dessa tre är det här den produkt jag använt mest. En svalkande och skön sorbetkräm för kroppen, jag skulle nog inte kalla den för en kroppslotion då formulan är helt annorlunda. Finns i flera dofter, min favorit är Pink Grapefruit som är syrlig.

bl
The Body Shop Fijian Water Lotus Body Lotion
En till från The Body Shop, hoppsan! Doften på denna påminner om ett svalt kvällsdopp, om nu det låter vettigt. En lätt och fräsch lotion som huden suger åt sig utan problem. Jag tror att den här blir lite för mesig i vinter men nu är den klockren.

Förutom dessa är aloe vera-gelé något jag använder dagligen på sommaren. Vad smörjer du in kroppen med?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx/