Annons
AnnonsBort med hudvårdsprodukterna från badrummet


froGod dagens! Idag tänkte jag dela med mig av ett hudvårdstips som kan förlänga livlängden på dina produkter. Jag vet att många förvarar all sin hudvård i badrummet, jag gjorde det också förr. Den enda hudvårdsprodukten som får bo i mitt badrum idag är min rengöring, allt annat har jag bredvid sängen i sovrummet. Detta för att badrum ofta blir fuktiga och varma och på så sätt är ganska taskiga mot hudvårdsprodukterna. Så bort med dem från badrummet så ska du se att de håller sig fräscha längre.

Hur förvarar du din hudvård?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-clean/