Annons
AnnonsBrun utan sol från Kicks


kicks
Jag må trivas i min snövita hudton men nu i sommartider känner till och med jag att det skulle vara tjusigt med en lätt solbränna. Kicks har en egen serie med brun utan sol-produkter och jag har två varianter här hemma. Self Tanning Mousse (129 kr) som ska ge en omedelbar och långvarig färg och Instant Bronzing Wash Off Tan Face & Body (jobbigt långt namn) som enkelt tvättas bort i duschen. (99 kr)

Jag har testat Self Tanning Mousse som är fluffig i konsistensen enkel att applicera, men däremot blev huden fläckig och jag är nästan helt säker på att det berodde på att jag inte gjorde ett ordentligt grundarbete i form av att skrubba bort döda hudceller innan. Resultatet blev betydligt bättre vid testförsök nummer två. Så om du ska fejksola – se till att skrubba innan!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-strut-your-stuff/