Annons
AnnonsBurberry The BeatDen senaste veckan har jag burit parfymen The Beat från Burberry. Några av doftnoterna är mandarin, Kardemumma och blåklocka. Doften lanserades 2008 och är syrlig, frisk och ganska kommersiell. Inte så jätteintressant för en inbiten doftnörd kanske, men jag gillar syrliga och fräscha dofter som dessa. Jag gillar den faktiskt så pass mycket att jag kan tänka mig att köpa en fullstor när min provflaska är slut. Däremot upplever jag att doften inte är särskilt hållbar på huden, så jag bär med mig flaskan i väskan och bättrar på under dagen. The Beat och fler dofter från Burberry finns att köpa hos Kicks och en flaska som rymmer 30 ml kostar 419 kronor.

English:
The last week I’ve worn The Beat from Burberry a lot. It’s a fresh scent, not unique at all but I’m such a big fan of nice and fresh scents like these. The Beat were launched in 2008 and I want to purchase a full size when I’ve finished my sample.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tvaltricket/