Annons
AnnonsButter London – Wallis


wallis
Kolla in den här skönheten! Wallis från Butter London kan vara ett av de vackraste nagellacken jag äger. Det är fint i flaskan, men helt magiskt på naglarna. Här har jag applicerat två tunna lager. Glansen mattas  av ganska snabbt, så ett lager topplack varannan dag kan vara bra om du vill att det ska se glansigt och nylackat ut länge. Varför i hela friden väntade jag så länge med att skaffa den här nyansen?

Annons

English:
Wallis from Butter London looks pretty in the bottle, but fantastic on the nails. This is definately one of the most beautiful polishes in my collection. Here I applied two coats.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/copenhagen-shopping/