Annons
AnnonsCapri blueIdag fick det bli knallblått! Inte min favoritfärg att bära, om jag sminkar mig i blått ser det oftast ut ungefär så här. Hur som helst, jag har använt två av produkterna från Make Up Stores vårlook Cocktail: Eye pencil Ocean Breeze och strazz Capri Blue.

English:
My makeup look of the day is bright blue. Not my favorite look, if I wear blue makeup it usually looks something like this. Anyway, I’ve used two of the products that are included in Make Up Stores spring collection Cocktail: Eye pencil Ocean Breeze and strazz Capri Blue.

Used products:
Face
YSL Anti-Cernes Multi-Action Concealer
MUS Wonder Powder ”Sinai”
MUS Blush ”Matte Glory” (discontinued)
Eyebrows
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ”Medium Ash”
IsaDora Eyebrow Lifter
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft Ochre”
MAC eyeshadow ”Nylon”
MUS microshadow ”Heaven”, ”Variete” & ”White”
MUS eye pencil ”Ocean Breeze”
MUS strazz ”Capri Blue”
Eye of Horus natural mascara
Ardell #116 false lashes
Lips
IsaDora Multi Vitamin Gloss ”03 Lychee”

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/anastasia-beverly-hills-brow-powder-duo/