Annons
AnnonsChanel Illusion d’ombre EmerveilleNu har jag äntligen köpt en nyans av krämskuggan Illusion d’ombre från Chanel som jag suktat efter ungefär hur länge som helst. Den finns i sex olika nyanser och jag valde den mjukt persikofärgade Emerveille. Samtliga skuggor är skimriga och otroligt vackra, jag tycker du borde gå till en butik och swatcha den själv så du får se hur fin den är i verkligheten, min bild gör den inte rättvisa.

En platt, lätt snedställd pensel medföljer men personligen föredrar jag att applicera skuggan med fingrarna. Jag har ögonlock som sällan klarar sig utan primer men med Illusion d’ombre behöver jag faktiskt ingen, den sitter stadigt på plats ändå!  Kostar 320 kronor styck och finns som jag nämnde ovan i sex olika nyanser.

English:
Illusion d’ombre by Chanel is a cream eyeshadow that is avaiable in 6 shades. I’ve got one of them: Emerveille. It’s a soft peach packed with fine shimmer. It comes with an angled brush but I prefer to apply it with my fingers. I’ve got quite oily eyelids and often needs a primer potion, but Illusion d’ombre is very long lasting and I don’t need a primer under it. Isn’t it beautiful?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/freelance-bag/