Annons
AnnonsChanel no 19Min bror har varit i USA i några veckor och när han var på hemväg bad jag honom langa parfymen no 19 från Chanel som jag suktat efter ett tag. Det var Caroline som bloggar på Fifty Scents som tipsade mig om den. Doftar nyklippt gräs! Kan tänka mig att den är härlig att plocka fram mitt i vintern när jag har sommarlängtan, det är verkligen en somrig doft!

English:
My brother just came home after a trip to the US and when he was on his way home I asked him to get the perfume no 19 from Chanel. I’ve wanted it since Caroline introduced me to it a while ago and now it’s mine, yay!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ysl-rouge-pur-couture-53-54/