Annons
AnnonsChanel Rouge Allure 99 PiratePirate från Chanel är ett klassiskt rött blåtonat läppstift. Det ger massor av färg och har en lätt formula som känns återfuktande på läpparna, många välpigmenterade läppstift kan ha en relativt tjock konsistens men detta är väldigt lätt och behagligt. Vi vet alla att jakten på det perfekta röda läppstiftet är både lång och svår men jag är villig att säga att Pirate helt klart är ett av de finare röda stiften jag har i min samling, och jag har många. Jag köpte Pirate på tax-freen igår och har tyvärr inte lyckats hitta någon prisinfo här i Sverige, men min vilda gissning är att det kostar runt 300 kronor. Rätta mig gärna om jag har fel!

Om du är nyfiken på hela sminkningen kommer det fler bilder av den senare!

English:
Pirate from Chanel is a classic, blue toned lipstick. It’s very pigmented and feels nice and nourishing on the lips. Many pigmented lipsticks tend to be quite thick, but not this one! We all know that the hunt for the perfect red lipstick is both long and difficult but I’m willing to say that Pirate is one of my best reds in my lipstick collection, and I have many!

If you are interested in the makeup on the last picture there will be a blog post later on with more pictures and product information.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/hemma-fran-rom/