Annons
AnnonsCHIC Magazine


fridasrock-chic5
Du har väl inte missat min sminkskola i nya CHIC där du bland annat får se hur du skapar makeupen här ovan? Fler steg för steg-guider finns också så om du inte har bläddrat i tidningen än tycker jag definitivt att du ska göra det nu!

Jösses vad overkligt det är förresten, jag har gjort dessa makeuper i mitt flickrum i mina föräldrars hus långt ute på landet, fotograferat bilderna själv och nu finns de tryckta i en tidning, och inte vilken tidning som helst dessutom! Tänk om jag hade vetat om detta för ett år sedan, det är verkligen en dröm som blivit verklighet och det känns otroligt häftigt. Lite (väldigt) läskigt också, det måste jag erkänna.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-mini/