Annons
AnnonsChic på ett kick


11Ibland pallar jag bara inte. Jag vill känna mig tillpiffad utan att behöva använda mycket produkter och tid, då kör jag på detta. Se steg för steg här nedanför, hela looken tar max fem minuter. MAX.

12Skippa foundation och lägg lite mer concealer än vanligt istället. det sparar tid. Jag brukar fokusera på näsa, haka, panna och under ögonen. Jobba in allt med fingrarna eller en borste beroende på vad du föredrar.

13Plocka fram en stor puderborste och pudra hela ansiktet lätt. Posera lite med puderborsten också när du ändå är i farten.

14Lägg till lite färg på kinderna.

15Markera brynen med en penna eller skugga. Här är jag inte särskilt petig utan fokuserar bara på att fylla i där det verkligen behövs. Om du vill ge en illusion av fylligare bryn kan du ta en bryngelé och borsta stråna uppåt, det lyfter hela ansiktet.

11Avsluta med att böja fransarna och plocka fram ett läppstift som du duttar på med fingrarna, jag använde ett mörkt vinrött men applicerade det väldigt sparsamt. Klart! Det går megasnabbt men skillnaden är ganska stor.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-venice-collection-fall-2015/