Annons
AnnonsChina Glaze City Siren


city siren2city siren2+city siren
City Siren från China Glaze är ett rött lack som jag köpte förra sommaren, men jag har inte lackat naglarna med det förrän idag. Ruskigt svårt att fånga på bild, det vill gärna se klarrött ut på foton men det har en oxblodsfärgad underton som syns bäst irl. Jag nöjde mig efter två tunna lager. Visst är det fint? Jag använde First Base från Essie som baslack och Gel Top Coat från Viva la Diva som topplack.

English:
I bought City Siren from China Glaze last summer but haven’t worn it yet, but today I wanted to paint my nails red so I picked it up. It has a undertone that reminds me of oxblood but it was very hard to photograph, it looks bright red on pictures but I think you get the point. Isn’t it lovely?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dior-fusion-mono-881-hypnotique/