Annons
AnnonsChina Glaze Winter Holly


winter hollywinter
Idag pryds mina naglar av snyggingen Winter Holly från China Glaze som jag köpte för ungefär ett halvår sedan. Det innehåller små, små glitterkorn i grönt och även en hel del prismatiska korn som gör att det nästan ser holografiskt ut i vissa ljus. Det här nagellacket käkar överlack som fasen dock, här har jag applicerat ett lager av Viva la Divas Gel Top Coat och som du ser på närbilden är ytan ganska skrovlig, ett lager till hade nog behövts för den där superblanka finishen. Formulan är bra och lättlackad, men ganska skir. Jag applicerade fyra lager men tre hade nog också funkat. Visst är det vackert?

Annons

English:
Today I’m wearing Winter Holly from China Glaze on my nails. This green beauty has a lot of depth and looks beautiful on the nails. The glitter is very fine, the formula is perfect but the colour is quite sheer, I applied four coats of polish but three would have been enough, I just wanted to be on the safe side. You need a lot of top coat if you want a glossy finish, I applied one coat but I need a second one.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sbca-2014-my-look/