Annons
AnnonsChristian Dior – Grand BalNär jag besökte Diorbutiken i Paris fick jag det bästa parfymprovet ever – hela 7.5ml av Grand Bal som är en av de exklusiva dofterna som endast säljs hos Diors egna butiker. Grand Bal är en blommig doft med noter som jasmin och bergamott, inte min favorit i serien men nog är det en fin doft alltid. Den säljs i tre storlekar, väldigt stora sådana dessutom: 125 ml, 250 ml och 450 ml. Jag ska utomlands i höst och då ska jag kika närmare på fler av dessa dofter, en av dem kanske får följa med hem!

English:
I got the best perfume sample ever when I was in Paris: Grand Bal by Dior. Grand bal is one of the exclusive scents that only are avaiable in Dior’s own stores. It contains jasmin and bergamot, not my favorite in their range of exclusive scents but it sure is a beautiful perfume. I’m going abroad next fall and maybe I’ll purchase one of these beauties.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/depotting-my-blushes/