Annons
AnnonsChristian


christian00christian
Christian är ett ganska nytt lack från Make Up Store som släpptes med Jelly-kollektionen i augusti. På mina bilder ser det ganska blått ut då jag fotade vid fönstret med en vild snöstorm utanför, men i själva verket är det mintgrönt. Ganska vårigt egentligen, men vad gör det? Fint är det ju! Jag brukar ha lite problem med Make Up Stores krämlack då många är tjocka i formulan och Christian är inget untantag. Ganska svårlackat men fint när det väl sitter på plats! Här har jag applicerat två lager och hoppat över topplacket. Kostar 130 kronor!

English:English:
Chirstian by Make Up Store is a nail polish that came with their Jelly collection in August this year. It appears to be blue on my pictures but it actually is a minty green color. Many of the creme polishes from Make Up Store are thick and hard to apply, and Christian is not an exception. The application drived me crazy but in the end it looks lovely on the nails.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/harkvall-med-daisy-beauty-och-bjorn-axen/