Annons
AnnonsChristmas inspirationHär är en sminkning jag gjorde igår kväll som jag tycker passar jättebra till julafton, grönt och rött är ju riktiga julfärger. Jag har använt en grön kajalpena längs yttre delen av ögonlocken, suddat ut den med fingrarna och sedan lagt en grön ögonskugga ovanpå. Genom att bara fokusera på ögats yttre del blir makeupen ganska mild trots att jag använt väldigt starka färger.

English:
Yesterday I made this christmas inspired makeup look using green and red. I’ve focused on the outer part of my eyelid, and that gives a soft but colorful look at the same time. 

Used products:
Face
Make up for ever HD foundation
Make up store bloting powder
Make  upstore microshadow ”Satin”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Viva la diva eye pencil ”Envy”
Make up store microshadow ”Voodo fever”
Lancome doll eyes mascara
Lips
Make up store lip pencil ”Russian”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/emma-s-ageless-enzyme-peel/