Annons
AnnonsClarins fall collection + swatches


clarinsJag tycker att vi fortsätter att kolla in höstens nyheter. Detta är delar av höstkollektionen från Clarins, jag har inte alla produkter men en del av dem. Jag slänger in swatches redan nu, så slipper vi dela upp det i olika blogginlägg. då har vi allt samlat på ett och samma ställe! Vad tror vi om det?

Annons

clarins 1Crayon Khol 01 Carbon Black

clarins lipstickRouge Eclat 21 Tawny Rose

clarins fallPalette 5 Couleurs 02 Pretty night

clarins swatchesswatches clarinsFormulan är klockren här, inget att klaga på hos någon av produkterna. Däremot doften på ögonskuggorna är lite unken.. Men färgerna är ju to die for, speciellt nyansen i mitten! Enligt utländska medier lanseras kollektionen nu i augusti, men jag har inte någon pressinfo här hemma så jag är inte bergsäker.

Vad tycker du?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-rock-romance-swatches/