Annons
AnnonsClarins Ombre Iridescente (Aquatic Treasures)


clarinsKänner du dig sugen på att dregla lite över ett par ögonskuggor? Samma här! Sommarkollektionen från Clarins som går under namnet Aquatic Treasures består främst av turkost och brons med mycket skimmer. Tre krämögonskuggor finns med i kollektionen, den ena är en varmt sandfärgad nyans och de två andra ser du här!

clarins1clarins swatchesOmbre iridescente 02 aquatic green, 03 aquatic grey

Men hallå hur fina? 02 aquatic green är som du ser väldigt starkt turkos i färgen och den andra är metalliskt grå som skiftar i blått beroende på hur ljuset faller. Formulan är ganska torr och fluffig och färgerna rika på pigment. Du som föredrar matta ögonskuggor kanske vill hoppa över dessa men jag som älskar skimmer är helförtjust.

Hela sommarkollektionen finns att få tag i från maj månad, nu med andra ord. Ombre Iridescente-skuggorna kostar 235 kronor styck.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/video-mjuk-sotning-i-brunt/