Annons
AnnonsClassicIgår gjorde jag en väldigt klassisk och tidlös sminkning med matta skuggor kombinerat med målade läppar. Nu när jag kikar på bilderna inser jag dock att jag helt glömt bort mascaran. Fråga mig inte hur det gick till, haha! Hur som helst, jag tycker att detta är en tjusig sminkning som fungerar utmärkt till alla möjliga tillfällen.

English:
Yesterday I did a very classic makeup look using matte eyeshadows and a bright colour on the lips. I forgot to apply mascara though, don’t ask me how haha! Anyway, I think this is a very beautiful makeup look that you can wear to many different occasions.

Products:
Face
FACE matte foundation ”White”
MAC face and body foundation
Too Faced skin-balancing flexible coverage foundation powder ”Vanilla creme”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make up store microshadow ”White”
Make up store microshadow ”Deadly”
Make up store eye pencil ”Snowflake”
Make up store cake eyeliner ”Black”
Eylure false eyelashes #101 + DUO eyelash adhesive
Eyebrows
Oriflame brow kit
Lips
Make up store lip pencil ”Burlesque”
Make up store eye pencil ”Snowflake”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vichy-la-roche-posay/