Annons
AnnonsClub & CranberryFör ett tag sedan såg jag denna tutorial på YouTube där makeup-artisten Tanya Burr använder sig av ögonskuggorna Club och Cranberry från MAC. Otroligt vackert, en oväntad och läcker färgkombination! Igår använde jag samma skuggor för att prova, och jag trivs verkligen galet bra i dessa färger! Jag har lagt Club (grönbrun) över hela locket och tonat ut den med vinröda Cranberry.

English:
I recently watched this makeup tutorial on YouTube. The makeup artist Tanya Burr used Cranberry and club eyeshadows by MAC in her makeup and it was so beautiful! I gave it a try yesterday and I really love the colour combination.

Used products:
Face
Oriflame everlasting foundation ”Porcelain”
Make up store cover all mix
Make up store blothing powder
Eyebrows
Oriflame brow kit
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Club”
MAC eyeshadow ”Cranberry”
Make up store microshadow ”White”
Viva la diva eye pencil ”Soot”
DUO adhesive + Eylure false lashes #101
Eye of horus natural mascara
Lips
The body shop lipgloss ”Raspberry”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/georgio-armani-eyes-to-kill-intense-eyeshadow/