Annons
AnnonsConcealertips till dig som är väldigt ljus


concealersDet känns nästan som min plikt att informera om riktigt ljusa basprodukter eftersom jag själv är snövit (nästan genomskinlig) året om och har svårt att hitta foundations och concealers som passar. Puder är oftast rätt enkelt då de flesta märken har transparenta varianter, men foundation och concealer är det klurigare att hitta. Här är två concealertips:

concUrban Decays Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (lagom långt namn osv) i färgen Fair Neutral är neutral i färgen som drar lite åt det gula hållet. Denna har hög täckningsgrad med lång hållbarhet.

NYX HD Concealer Wand i nyansen Porcelain är ett annat alternativ som är toppen för ljus hy. Denna är mer rosa i tonen och formulan är tunnare och lite mer lättjobbad. Inte riktigt lika täckande som Urban Decays, men går att bygga upp. Det här har varit en av mina favoriter i drygt två år nu!

Bonustips: Om du är ljus har du förmodligen både en och två concealers i sminkväskan som är för mörka som du köpte i hopp om att den skulle vara ljus nog. Detta kan du lösa ganska enkelt genom att hälla i några droppar av en vit foundation, min favorit är Illamasquas Skin Base, se bild här.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-coca-cola-2015/