Annons
AnnonsCopenhagen shopping


copenhagen shopping
Nu är jag hemma från Köpenhamn! Tanken var att jag skulle köpa en väska och lite kläder inför sommaren men det slutade med att jag bara köpte skönhetsprylar istället. Så kan det gå. Jag köpte:

MAC Face & Body Foundation ”White”
Min vita Skin Base Foundation från Illamasqua har tagit slut så jag besökte MAC Pro Store och köpte denna.

Sally Hansen Instant Cuticle Remover
Nagelbandsremover som ska ge snygga nagelband på 15 sekunder. Jag har testat den en gång och mina nagelband har aldrig varit finare. Win!

Butter London ”Wallis”
Den här skönheten har jag sett hos många nagelbloggar så det är jättekul att den äntligen flyttat in i min lacksamling!

OPI ”Fly”
Hos shoppinggallerian Magasin sålde de OPI till halva priset, så det kändes dumt att inte slå till.

Rimmel Stay Matte Powder
Mitt favoritpuder från Youngblood börjar ta slut och jag vet att Tanya Burr älskar Stay Matte från Rimmel, så nu ska jag testa och se om jag också gillar det.

English:
I’m home after my trip to Copenhagen! I did some beauty shopping, let me know if there’s any product you want to take a colser look at.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/60s-inspired/