Annons
AnnonsCranberryFör ett tag sedan var jag sugen på att sota ögonen i vinrött kombinerat med guld. Jag tycker att detta är en väldigt vacker färgkombination och jag tror att det blir en liknande sminkning på julafton, men då tar jag nog i lite extra och lägger till glitter och en stark färg på läpparna också.

English:
Here’s a red eye makeup combined with shades of gold. I think this color combination is insanely beautiful and I think I’m going to do a similar makeup look for christmas.

Products:
Face
MAC face and body foundation
FACE Stockholm matt foundation ”White”
Benecos blush Rose
make up store loose powder ”Milk”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Cranberry”
MAC eyeshadow ”Woodwinked”
Make up store microshadow ”Take off”
Isadora colorful eyeliner ”Black”
Oriflame hyperstretch mascara
Lips
The Body Shop lipgloss ”Peach”

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/false-lashes/