Annons
AnnonsDagens beautyshoppingIdag har vi shoppat hela dagen lång här i Rom. Inne hos Sephora köpte jag en palett från Sleek, ett läppstift från YSL och sist men inte minst en krämsugga från Chanel som jag velat ha i ungefär ett år, så fin! Hos MAC var en av ögonskuggorna jag hade siktat in mig på slutsåld, men ett par grejer fick följa med hem och det blev ögonskuggan Deep Damson och Chromaline Rich Purple som båda är produkter ur PRO-sortimentet som inte finns hemma i Sverige. Ser du något som du vill kika närmare på?

English:
Today we’ve been shopping all day long, and here’s my purchases of the day! At Sephora I bought a lipstick from YSL, an eyeshadow palette from Sleek and a cream eyeshadow from Chanel. At the MAC pro store i bought the eyeshadow Deep Damson and a Chromaline in Rich Purple. One of the eyeshadows that I wanted to have was sold out but I’m very pleased with the two products that i chosed instead.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-hd-photogenic-concealer-wand/